JESUS PÅ SLOTTET

Onsdag d. 27. maj 2020 indbyder Skole-kirke Norddjurs alle 4. klasserne i Norddjurs til et spændende totalteater på Gammel Estrup.

Ved ankomsten bliver børnene tryllet 2000 år tilbage i tiden, hvorefter de går i optog ind på slottet, efter Jesus og hans æsel  -  ligesom ved optoget i Jerusalem.

Børnene vil inde på slottet og i parken møde en række personer fra bibelsk tid, der har kendt Jesus, og børnene får derved en masse meget personlige beretninger om den mærkelige mand, og hvad han har gjort.  Alle børnene får endvidere en lille børnebibel, hvor de kan sætte de klistermærker ind, som de bibelske personer giver dem :)

Arrangementet er et skole-kirke arrangement og vil dermed i sin form være oplysende og ikke-forkyndende.

Indbydelse med information om tilmelding vil blive afleveret til skolerne i Norddjurs i januar/februar 2020.